Over ons

Team Wehrung bestaat uit een select
dynamische gezelschap met ieder zijn eigen specifieke kennis en ervaring.

Leer ons kennen

Het bureau werkt veelal zelfstandig en voert alle werkzaamheden in eigen beheer uit; ontwerp, bestek, aanbesteding van aannemerswerken, uitvoeringstekeningen, directievoering en esthetische begeleiding.

Inmiddels wordt Wehrung Architecten bestuurd door alweer een derde generatie. Het huidige team is jong en dynamisch en straalt een krachtige en bewezen architectuur uit en combineert dit met hun jarenlange kennis en ervaring op het gebied van publieke gebouwen.

Zo is de expertise binnen ons bureau op het gebied van zwembaden onmiskenbaar. Zij behoren tot de zwaarst belaste gebouwsoorten op zowel bouwfysisch, mechanisch als energetisch gebied. Het ontwikkelen, realiseren c.q. renoveren van zwembaden vergt specifieke kennis en ervaring. Met name op dit gebied bezit Wehrung Architecten een uitgebreide expertise. In deze sector hebben wij de afgelopen jaren al meer dan 100 projecten gerealiseerd in zowel nieuwbouw als renovatie.

Onze waarden

©2022
Wehrung Architecten

Al meer dan 40 jaar blijven wij trouw aan Zuid-Limburg en opereren wij vanuit hier landelijk.

Het ontwikkelingsproces van een gebouw wordt door het bureau gezien als een continue dialoog waarbij binnen een team de wensen van opdrachtgever/gebruiker en de kwaliteit van het gebouw voorop staan. Onze architectuur gaat vooral over attractieve gebouwen binnen hun context en het verbinden van mensen.

01

onze kwaliteit zien wij graag gebouwd terug

We voelen ons verantwoordelijk voor een leef-, woon- en werk-omgeving die bijdraagt aan het geluk en welbevinden van mensen.

02

groot dromen
door klein te blijven

Een gebouw met toekomstwaarde, is een gebouw dat gezond én toekomstgericht is en flexibel kan meebewegen met veranderingen.

03

we leggen de lat
zo hoog als mogelijk

Mens en samenleving hebben ambities om hun omgeving te verbeteren en aan te passen aan veranderende wensen en omstandigheden.

04

toekomstwaarde met het oog op morgen

Onze eigen ontwikkelde ontwerp-integratie noemen wij LEM (Lokaalbewust, Emissie loos, Maatschappelijk verantwoord) bouwen.

Een select specialistisch team staat u bij van schets tot oplevering.

Het team

Wehrung Architecten bestaat uit een klein, relatief jong en hecht, hoog opgeleid team met ieder zijn eigen kwaliteiten die ten volste worden benut.

Verder werkt Wehrung Architecten veelal samen met een groep enthousiaste mensen met kennis op het gebied van constructies, installaties en duurzaamheid. Binnen het bureau wordt in een hecht teamverband door ontwerpers en bouwkundig ingenieurs alle voorkomende fasen in de ontwikkeling van een bouwproject uitgewerkt en begeleid.

Een select specialistisch team staat u bij van schets tot oplevering.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd om een project met ons te starten?

Neem contact op